Phaidon Press (England).
The Nordic Baking Book är en omfattande presentation om skandinavisk bakkonst och reseskildringar från Danmark, Färöarna, Finland, Grönland, Island, Norge och Sverige av Magnus Nilsson, grundaren av Fäviken Magasinet (som våren 2015 röstades fram till 19:e bästa restaurangen i världen). På uppdrag av Phaidon Press (England). Hösten 2018.

Wästberg.
Boken History of the cave. Journal of a lighting aficionado på uppdrag av belysningsföretaget Wästberg. Om företagets VD Magnus Wästbergs erfarenheter från det senaste decenniet och möten med världens ledande arkitekter, designers och ljusspecialister  under 2018. Vintern 2019. 

Tom Morrissey (USA).
Boken Up-Island om den amerikanske fotografen Stephen DiRado på uppdrag av Tom Morrissey. Hösten 2018.

Todd Bracher Studio (USA).
Ny identitet och hemsida till Todd Bracher Studio, New York.  

Nationalmuseum.
Inbjudningar, utställningsgrafik, filmgrafik med mera till utställningen Ingegerd Råman på Kogeikan/MOMAT Craft Gallery i Tokyo (Japan). I samarbete med Claesson Koivisto Rune. Hösten 2018.

Phaidon Press (England).
Boken Olafur Eilasson, Experience på uppdrag av Phaidon Press (England). Förord av Olafur Eilasson. Texter av Michelle Kho med flera. Hösten 2018.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

Offecct.
Ny identitet och kommunikation för design- och möbelföretaget Offecct.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Benevolence på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Vintern 2019.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, under nytt namn med en serie nya designers, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Våren 2020.

Stolab.
Ny identitet och kommunikation för möbelföretaget Stolab.

Bornstein Lyckefors Arkitekter.
Ny identitet och kommunikation på uppdrag av Bornstein Lyckefors Arkitekter.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge). Hösten 2018.

Gunnar Smoliansky.
Återutgivningen av böckerna Slussen, Waldemarsudde, Sotbrand, Gunnar af Smoliansky, samt nyutgivningen av böckerna En bild i taget och Två besök med fem års mellanrum om fotograf Gunnar Smoliansky. Texter av Carl-Johan Malmberg, Hans Henrik Brummer, Claes Bäckström, Lars Forsberg och Marie Lundqvist. Hösten 2018.

Örsjö Belysning.
Produkter, utställning och bok om designern Ingegerd Råman och arkitekten Gert Wingårdh. Hösten 2018.

Floda.
Vision, mission, brandstory och positionering för tätorten Floda i Lerums kommun. I samarbete med Jonas Brändström och Lars Forsberg.

Patrik Lindell.
Hemsida och identitet till arkitektur- och stillebensfotografen Patrik Lindell.

Studio Jens Assur.
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur. Hösten 2018.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 3, Curiosity på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Hösten 2018.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Hotel Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Larkin Erdmann (England).
En serie böcker om Carl Andre, Max Bill, Alighiero Boetti, Dadamaino, Lucio Fontana, Alberto Giacometti, On Kawara, Piero Manzoni, Agnes Marin och Masaaki Yamada på uppdrag av konsthandlaren Larkin Erdmann, baserad i London och Zürich. 

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Kärnfilm.
Identitet, hemsida och kommunikation till Martina Stöhr och Daniel Sachs nystartade företag. I samarbete med Jesper Waldersten.

Wästberg.
Fortsatt utveckling identitet och hemsida samt trycksaker och kommunikation till belysningsföretaget Wästberg.

Larkin Erdmann (England).
Identitet på uppdrag av konsthandlaren Larkin Erdmann, baserad i London och Zürich.

ÅWL Arkitekter.
Fortsatt utveckling av identitet och hemsida till ÅWL Arkitekter, ett av Sveriges ledande arkitektkontor med kontor i Stockholm och Norrköping.