Fespa Sweden Association. Inbjudningar, affischer, diplom, hemsida med mera till Screen 2019, Svenska Screen- & Specialtryckares Förenings årliga affischtävling för landets ledande reklam- och designskolor.

Phaidon Press (England).
Boken Finn Juhl. Life, Work, World. Den första omfattande monografin om Finn Juhl (1912–89), en av Danmarks mest inflytelserika modernistiska pionjärer och legendariska möbeldesigners. Text av Christian Bundegaard. Uppdrag av Phaidon Press (England). Hösten 2019.

Nordiska Akvarellmuseet.
Bok om Mats Gustafson i samband med utställning på och på uppdrag av Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn. Våren 2019.

Arvinius + Orfeus Publishing.
Bok om Markuskyrkan, i Björkhage söder om Stockholm, ritad av Sigurd Lewerentz (som uppfördes 1956–63). Fotografi av Karin Björkqvist och Sébastien Corbari. Hösten 2019.

Birkhäuser Verlag (Schweiz).
Boken Claesson Koivisto Rune, Architects på uppdrag av Birkhäuser Verlag (Schweiz). Fotografi av Åke E:son Lindman. Sommaren 2019.

Wästberg.
Boken History of the cave. Journal of a lighting aficionado på uppdrag av belysningsföretaget Wästberg. Om företagets VD Magnus Wästbergs erfarenheter från det senaste decenniet och möten med världens ledande arkitekter, designers och ljusspecialister  under 2018. Vintern 2019.

Tom Morrissey (USA).
Boken och specialupplagan Up-Island om den amerikanske fotografen Stephen DiRado på uppdrag av Tom Morrissey och utgiven av Editions du LIC (Norge). Hösten 2018.

Kyrkogårdsförvaltningen.
Identitet, presentation och tävlingsprogram för den internationella möbeltävlingen kring utvändiga möbler för Skogskyrkogården på uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen i samarbete med Världsarvsrådet och Sveriges Arkitekter.

Offecct.
Ny identitet och kommunikation för design- och möbelföretaget Offecct.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 4, Benevolence på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Våren 2019.

Ekelunds Linneväveri.
Ett nytt projekt med nya produkter, under nytt namn med en serie nya designers, på uppdrag av Ekelund Linneväveri, grundat 1692. Våren 2020.

Stolab.
Ny identitet och kommunikation för möbelföretaget Stolab.

Bornstein Lyckefors Arkitekter.
Ny identitet och kommunikation på uppdrag av Bornstein Lyckefors Arkitekter.

De Bergenske (Norge).
Identitet, nytt namn, hemsida, food truck, förpackningar med mera till projektet Terminus Gastronomi, inkluderande restaurangerna Kalfaret Brygghus och USF Verftet på uppdrag av De Bergenske (Norge). Hösten 2018.

Gunnar Smoliansky.
Återutgivningen av böckerna Slussen, Waldemarsudde, Sotbrand, Gunnar af Smoliansky, samt nyutgivningen av böckerna En bild i taget och Två besök med fem års mellanrum om fotograf Gunnar Smoliansky. Texter av Carl-Johan Malmberg, Hans Henrik Brummer, Claes Bäckström, Lars Forsberg och Marie Lundqvist. Hösten 2018.

Örsjö Belysning.
Produkter, utställning och bok om designern Ingegerd Råman och arkitekten Gert Wingårdh. Vintern 2019.

Floda.
Vision, mission, brandstory och positionering för tätorten Floda i Lerums kommun. I samarbete med Jonas Brändström och Lars Forsberg.

Patrik Lindell.
Hemsida och identitet till arkitektur- och stillebensfotografen Patrik Lindell.

Studio Jens Assur.
Bok och presentationsmaterial om fotografen, konstnären och regissören Jens Assur. Hösten 2018.

Hesperios (USA).
Art direction och produktion av Hesperios Journal, No. 3, Curiosity på uppdrag av det amerikanska företaget Hesperios. Vintern 2018.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Hotel Augustin i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation, bok med mera till Grand Hotel Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell- och serviceföretaget De Bergenske som driver hotellen Villa Terminus, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Hotel Bergen Børs och Hotel Augustin i Bergen (Norge).

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Villa Terminus i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Zander K i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

De Bergenske (Norge).
Fortsatt utveckling av identitet, skyltprogram, trycksaker, kommunikation med mera till hotell Hotel Bergen Børs i Bergen på uppdrag av De Bergenske (Norge). Arkitekter: Claesson Koivisto Rune.

Kärnfilm.
Identitet, hemsida och kommunikation till Martina Stöhr och Daniel Sachs nystartade företag. I samarbete med Jesper Waldersten.

Wästberg.
Fortsatt utveckling identitet och hemsida samt trycksaker och kommunikation till belysningsföretaget Wästberg.